نشست اعضای شورای دانشکده با حضور رییس محترم نهاد نمایندگی رهبری

جلسه اعضاء شورای دانشکده معارف و اندیشه اسلامی روز دوشنبه 16/7/97 با حضور حضرت حجه الاسلام و المسلمین دکتر رستمی رییس محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و همچنین حجه الاسلام و المسلمین کرمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران در محل اتاق شورای شهید مطهری دانشکده برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا ریاست محترم دانشکده ضمن خیرمقدم ، فلسفه تشکیل دانشکده معارف و اندیشه اسلامی را بیان نمودند و فرمودند: از زمان شکل گیری دانشکده ، مشکلات دروس معارف اسلامی در دانشگاه تهران و پردیس به حداقل رسیده است .
در هر نیمسال در حدود 600 واحد درسی معارف اسلامی جهت 12 هزار نفر از دانشجویان ارائه می شود و اولین و مهمترین وظیفه ما دفاع از مبانی انقلاب اسلامی و ارزشهای دینی در دانشگاه در حوزه تحصیلات تکمیلی نیز در رشته مدرسی معارف اسلامی در 5 گرایش در مقطع ارشد و دکتری تعداد 150دانشجو مشغول به تحصیل می باشند.
ایشان رسالت اصلی دانشکده را تقویت اندیشه دینی دانشجویان مقطع کارشناسی دانسته و فرمودند: علیرغم عدم پیش بینی سرانه مالی  %10 از تمامی واحدهای دانشجویان کارشناسی مربوط به دروس معارف اسلامی است.
تعامل دو سویه با دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نیز از دیگر وظایف دانشکده است که انتظار می رود از سوی دفتر نهاد نیز حمایت های معنوی و مادی از دانشکده همچنان استمرار یابد.
در ادامه حضرت حجه الاسلام و المسلمین دکتر رستمی ، فضای دانشگاه هیچ نظیری در کشور ندارد، فضای پر تحرک ، پذیرا، تحلیل کننده شبهات، فضای دسترسی به آخرین دستاوردها و این توفیق نصیب ما شده که در چنین فضایی فعالیت نماییم.
ایشان ضمن اشاره به حکم مقام معظم رهبری به ایشان گفتند :
نهاد نقش تقویت کننده علمی گروه ها و اساتید معارف اسلامی را در کشوردارد. نهاد نماینده تفکر دینی و اعتقادی رهبری در دانشگاه هاست و بخشی از رسالت انقلاب اسلامی در دانشگاه ها در قالب دروس معارف تجلی می یابد.
دکتر رستمی با بیان رسالت اساتید دروس معارف در دانشگاه ها گفتند: آنچه که رسالت امروز ماست شناخت جبهه فرهنگی و وظیفه جهادی ما در این جبهه است.
*استاد معارف هم معلم اخلاق است، هم مشاور دانشجو، هم مدافع نظام و هم پاسخگو به شبهات اعتقادی دانشجویان است و لذا بایستی این رسالت به نحو شایسته انجام گیرد .
در پایان نیز ضمن استفاده از نقطه نظرات اساتید  نماز جماعت ظهر و عصر با حضور ایشان در دانشکده برگزار گردید.