نشست تخصصی با موضوع «نواعتزال و راهبردهای استراتژیک اسرائیل»

نشست تخصصی با موضوع «نواعتزال و راهبردهای استراتژیک اسرائیل» در دانشکده معارف و اندیشه اسلامی دانشگاه تهران برگزار شد.

به همت دانشکده معارف و اندیشه اسلامی و مرکز مطالعات انقلاب اسلامی دانشگاه تهران، نشست تخصصی «نواعتزال و راهبردهای استراتژیک اسرائیل» با حضور دکتر علی‌اکبر ضیایی (پژوهشگر سابق انستیتوی بین‌المللی اندیشه و تمدن اسلامی مالزی) در دانشکده معارف و اندیشه اسلامی دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده معارف و اندیشه اسلامی دانشگاه تهران، در این نشست که روز دوشنبه مورخ 10 اردیبهشت 1397 ساعت 10:15 تا 12:30 در محلّ سالن شهید مطهری دانشکده معارف و اندیشه اسلامی و با حضور اساتید هیئت علمی دانشکده معارف و اندیشه اسلامی و آن مرکز برگزار شد، دکتر ضیایی ضمن ارائه گزارشی از تاریخچه شکل‌گیری «نواعتزال» به نقش فعال سازمان جاسوسی  اسرائیل در شکل‌گیری آن اشاره کردند و به بحث پیرامون آن پرداختند.
در انتها نیز اساتید به بحث و طرح مباحث و سؤالات خود پرداختند.