نشست شورای عمومی با حضور ریاست دانشگاه و معاون نهاد نمایندگی رهبری

جلسه شورای عمومی دانشکده با حضور معاون محترم آموزشی و پژوهشی دردانشگاه‌ها و ریاست محترم دانشگاه تهران در دانشکده تشکیل گردید؛ در این جلسه پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید ابتدا ریاست دانشکده ضمن خیرمقدم به میهمانان فرمودند: ما علاقه‌مند هستیم ارتباط و تعامل نهاد نمایندگی با دانشکده هرچه بیشتر گسترش یابد.
در ادامه حضرت حجه الاسلام و المسلمین دکتر قریشی ضمن تشکراز برگزاری این جلسه فرمودند: هیچ فعالیت بالغ بر 64000 واحد دروس معارف اسلامی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور در سال جاری ارائه شده و این یکی ار تاثیرگذارترین فعالیت‌های نهاد دردانشگاه‌هاست و لذا نیازمند آسیب‌شناسی مرتب و دائمی است.
ما برای فعالیت‌های کیفی نیاز به راهبرد و برنامه راهبردی هستیم. یکی از مسائلی که مورد دغدغه ما قرار گرفته است مسئله کیفیت دروس معارف اسلامی که به کندی در محتواها تغییر ایجاد می‌شود. بازنگری و تجدید نظر جدی با توجه به گذشت زمان و پیشرفت روز افزون علم و تکنولوژی در دروس معارف اسلامی ضرورت دارد. دروس معارف اسلامی بایستی چند بعدی ارائه شود، قطعاً در شیوه‌های تدریس حتماً بایستی تغییراتی ایجاد شود. ما باید ادبیات دینی را بر اساس فهم مخاطب ارائه نمائیم.
ایشان گفتند: در ارائه دروس معارف اسلامی حتماً بایستی از حاشیه پرهیز کرد. تدوین و تالیف کتب دروس معارف اسلامی بایستی توسط اساتید این دروس صورت گیرد و مشارکت جدی اساتید را می‌طلبد، ایشان در ادامه گفتند: کتاب‌های آینده ما نباید فقط متن محور باشد بلکه باید همراه با مستند سازی و سناریو نویسی باشند.  ایشان در پایان فرمودند:
امروز ورود به قلب جوان اصلی ترین مأموریت اساتید دروس معارف است. دانشگاه محل تعلیم است نه تبلیغ و این نکته را هیچ گاه نباید فراموش کنیم .  توجه به فضای مجازی به عنوان مکمل و ارائه دروس و ارتباط با دانشجویان به عنوان یکی از ماموریت‌های اساتید دروس معارف اسلامی است. باید برای نیروهای فعال فکری و فرهنگی دانشگاه ها نیز برنامه ریزی کرد و جلسات ویژه تخصصی برای آنها (نخبگانی) ایجاد نمود. دروس معارف اسلامی بایستی در دانشگاه ها بومی شود، یعنی براساس نیاز مخاطب طراحی و تدوین شوددر ادامه ریاست محترم دانشگاه فرمودند:
توفیقی است که خدمت شما اساتید بزرگوار دانشکده رسیدیم و با تشکر از زحمات شما اساتید.
همه واقفیم که هم کشور دچار محدودیت هاست ایشان ضمن اشاره به اهمیت دروس معارف اسلامی فرمودند: 10% واحدهای ما توسط این دانشکده ارائه می شود لذا توجه به کیفیت آموزشی بسیار با اهمیت است.
آینده کشور در گرو تربیت و آموزش دانشجویان امروز است. دانشکده و اساتید به افزایش کیفیت و ارائه دروس به شیوه های تدریس بایستی توجه ویژه داشته باشند.
لذا در دروس معارف اسلامی دانشکده بایستی از اساتید برجسته و شاخص استفاده نمایند. آقای دکتر نیلی ضمن اشاره به اهمیت پژوهش فرمودند: فلسفه طرح پژوهش‌های کاربردی افزایش ضریب تأثیر اساتید در جامعه است. بایستی توان هیأت علمی در راستای آموزش و پژوهشی ارتقاء یابد. همچنین هدف از استفاده از فرصت‌های مطالعاتی تجربه سیستم‌های دانشگاهی دنیا و شکل‌دهی ارتباطات بین المللی استاد است. ایشان در آخر افزودند: اتصال مرکز مطالعات عالی انقلاب اسلامی به دانشکده یک رویداد خوب و شایسته است.